Ndërlidhjet

Kinë: Dyndje për tu martuar më 8.8.08


Në Kinë ka një dyndje të çifteve të reja për tu martuar ditën e fillimit të Lojërave Olimpike Verore, më 8.08.2008.

Kjo lidhet me faktin se në traditën kineze numri 8 përfaqëson pasuri dhe fat të mirë.

Deri tani mbi 9000 çifte kineze janë regjistruar për tu martuar në këtë datë
XS
SM
MD
LG