Ndërlidhjet

Najjar: Do përgjigjemi nëse na sulmon Izraeli


Ministri i Mbrojtjes i Iranit Mohammad Najjar paralajmëroi sot për një përgjigje "shkatërruese të pakufizuar" nëqoftëse Irani do të sulmohej nga Izraeli.

Najjar i tha televizionit shtetëror se Irani do t'i marrë në konsideratë të gjitha opcionet dhe fuqimisht do të përballet me çdo aksion armisëqor. Ai nuk dha detaje tjera.

Javën e kaluar, zyrtarët e ushtrisë së Shteteve të Bashkuara thanë se besojnë që stërvitjet ushtarake izraelite të shkallës së gjerë, pjesërisht synojnë që të paralajmërojnë Iranin për aftësinë e goditjes së lokacioneve bërthamore të Teheranit.
XS
SM
MD
LG