Ndërlidhjet

Rumani: Kohë për lajmet e mira


Lajmet e mira duhet të përbëjnë gjysmën e lajmeve në të gjitha edicionet e radiove dhe televizioneve në Rumani.

Është ky thelbi i legjislacionit të miratuar në Senatin rumun, i cili pritet të mriatohet dhe nga presidenti i vendit.

Dy senatorët nismëtarë thanë se ligji synon të pengojë pasojat e rënda të shkaktuara nga lajmet e këqija.
XS
SM
MD
LG