Ndërlidhjet

Interneti me rregulla të reja


Agjencia që mbikqyr rregullat dhe funksionimin e internetit ka votuar të lehtësojë rregullat për adresat në internet.

Ky është ndryshimi më i madh i bërë nga kjo agjenci në gati 25 vjetë.

Ky hap do lejojë daljen e qindra apo dhe mijëra adresave të reja në internet, veç atyre aktuale si com apo org.

Emrat e rinj që përfundojnë me bank apo makinë do të shfaqen në internet në fillim të vitit tjetër.
XS
SM
MD
LG