Ndërlidhjet

Bush lejon kërkimet e naftës në SHBA


Presidenti Bush ka hequr pengesat për shpime dhe kërkime për naftë në ujërat amerikane. Vendimi ka ardhur në kohën e rritjes së skajshme të çmimeve të energjisë, por sipas vëzhguesve në shkallën më të madhe është simbolik dhe pa efekt të menjëhershëm në çmimin e naftës

Edhe nëse hiqen barrierat nga Shtëpia e Bardhë dhe Kongresi mbetet në dorën e shteteve të vendosin për shpim-kërkimet për naftë e gaz në bregdetin amerikan.
XS
SM
MD
LG