Ndërlidhjet

Rusia krijon superkompaninë


Presidenti rus Dimitri Medvedev miratoi krijimin e një ndërmarrje të madhe që përfshin të gjitha asetet ushtarake dhe industriale të vendit.

Kremlini shpreson se një nismë e tillë do të ndikojë në zhvillimin teknologjik dhe në rritjen e burimeve ekonomike të vendit.

Në sipërmarrjen e re përfshihen pasuritë e 426 kompanive.
XS
SM
MD
LG