Ndërlidhjet

Kinë: Ndalesa në prag të Lojërave Olimpike


Në Pekin filloi zbatimi i ndalesave të komunikacion dhe ndërprerja e punës së fabrikave, si përpjekje për të luftuar ndotjen e mjedisit.

Pekini shpreson që të largojë nga qarkullimi gjatë muajve të ardhshëm rreth 45 përqind të veturave dhe të reduktojë lëshimin e gazërave në mjedis deri në 60 përqind.

Në këtë qytet nga 8 deri më 24 gusht do të mbahet Lojërat Olimpike.

XS
SM
MD
LG