Ndërlidhjet

8 të vrarë në Liban


Konflikte të ahspra janë zhvilluar në veri të Libanit, në të cilat janë vrarë 8 veta.

Përleshjet që kanë vazhduar gjatë gjithë natës janë zhvilluar ndërmjet pjestarëve të bashkësive sunite dhe alavite.
Zyrtarët më të lartë të vendit kanë shkuar në Triopoli për të vënë nën kontroll situatën
XS
SM
MD
LG