Ndërlidhjet

Berlin: Përfundoi ushtrimi ushtarak shumëkombësh në Ukrainë


Komanda evropiane e Shteteve të Bashkuara njoftoi se e ka përfunduar ushtrimin ushtarak shumëkombësh në Ukrainë.

Në këtë ushtrim ishin të përfshirë më se 2 mijë ushtarë nga 16 shtete dhe është mbajtur në Detin e Zi dhe në bazat tokësore për stërvitje në Ukrainë.

Ministria e jashtme ruse, në fillim të këtij ushtrimi, pat thënë se atë e konsideron si kërcënim.

Më shumë materiale

XS
SM
MD
LG