Ndërlidhjet

Dështojnë bisedimet për tregti të lirë


Bisedimet për liberalizimin e tregtisë ndërkombëtare kanë përfunduar pa marrëveshje.

Bisedimet nëntë ditore mes Organizatës Botërore të Tregtisë dhe vendeve anëtare dështuan pasi Kina, India dhe SHBA-të nuk ranë dakord se si të reformjnë tregtinë e produkteve bujqësore.

Bisedimet kanë filluar për herë të parë në vitin 2001 me qëllim të zbusinin pabarizitë në financimin e bujqësisë dhe t'i mundësonin vendeve në zhvillim të përfitonin nga tregtia e lirë.
XS
SM
MD
LG