Ndërlidhjet

Sheremet Ahmeti - Drejtor i policisë së Kosovës


Drejtor i Përgjithshëm i policisë së Kosovës është emëruar Sheremet Ahmeti, ka njoftuar kabineti i kryeministrit, Hashim Thaçi.

Zoti Ahmeti është emëruar për periudhën trivjeçare. Ai deri tash ishte komandant i policisë së Kosovës dhe zëvendës komisar i policisë së UNMIK-ut.
XS
SM
MD
LG