Ndërlidhjet

Tirk: BE sivjet t'i kushtojë kujdes Kosovës


Presidenti i Sllovenisë Danilo Tirk ka deklaruar se Bashkimi Evropian sivjet duhet t'i kushtojë kujdes të veçantë Kosovës.

Shteteve të rajonit duhet t'u sigurohet perspektivë e qartë evropiane, ka thënë Tirk, për të shtuar se "zgjërimi i mëtejmë i Bashkimit Evropian është i nevojshëm sepse është faktor kyç për stabilitetin, paqen dhe progresin në Evropë".

Tirk i ka bërë këto komente në një takim me diplomatët e akredituar në Slloveni.
XS
SM
MD
LG