Ndërlidhjet

U shtynë zgjedhjet në Afganistan


Kryetari i Komisionit Zgjedhor, Azizullah Ludin, ka shpallur sot se zgjedhjet presidenciale në Afganistan do të mbahen më 20 gusht të këtij viti, e jo në muajin maj, siç parashihet me Kushtetutë.

Sipas tij, zgjedhjet nuk mund të mbahen në maj për shkak të çështjeve teknike, logjistike dhe të sigurisë.
XS
SM
MD
LG