Ndërlidhjet

Ministri Gashi merr pjesë në "Lutjet e Mëngjesit"


Ministri i Shëndetësisë në Kosovë Alush Gashi do të marrë pjesë në tubimin tradicional "Lutjet e Mëngjesit" që mbahet nën patronatin e presidentit të Shteteve të Bashkuara.

“Lutja e Mëngjesit” ka një traditë 57-vjeçare, e cila mbahet të enjten e parë të muajit shkurt.

Është disenjuar si një forum për udhëheqës nga jeta politike, sociale dhe e biznesit nga e mbarë bota, me synimin për ndërtimin e raporteve miqësore.


XS
SM
MD
LG