Ndërlidhjet

Rusi: Protesta të punëtorëve në disa qytete


Qindra njerëz kanë protestuar sot në Rusi kundër humbjeve të vendeve të punës për shkak të krizës ekonomike.

Protesta u mbajtën në Sh. Petersburg, Moskë dhe në Togliatti.

Protestat u udhëhoqën nga punëtorët e industrisë së automobilave, por kishte edhe përfaqësues të sindikatave të punëtorëve, që shprehnin shqetësime për trajtimin e punëtorëve në kohën e krizës ekonomike.
XS
SM
MD
LG