Ndërlidhjet

Më 1949, në Washington, lindi Aleanca Veriatlantike. Radio Evropa e Lirë i hedh një vështrim periudhave dramatike dhe të rënda në historinë e NATO-s, me disa pamje të ralla nga arkivi dhe pjesë nga intervistat e realizuara me zyrtarë të lartë.


XS
SM
MD
LG