Ndërlidhjet

Minoriteti rom në Serbi ka qenë shënjestër e sulmeve të dhunshme dhe krimeve të tjera. Por, disa liderë romë thonë se racizmi i fshehur institucional paraqet rrezik edhe më të madh.


XS
SM
MD
LG