Ndërlidhjet

Britani: Në burgje hanë më mirë se në spitale


Të burgosurit në Britani ushqehen më mirë se pacientët në spitalet britanike. Ky ishte rezultati i studimit të bërë nga Universiteti i Bernmuthit në jug të Anglisë.

Ushqimi i të burgosurve është shumë i kontrolluar dhe përmban të gjitha nevojat e njeriut për ushqim të shëndetshëm. Në spitale pacientët vuajnë nga oraret fikse të ushqimit, dhe fakti se duhet të hanë vetëm, pavarësisht gjendjes së tyre shëndetësorer, thuhet në studim.
XS
SM
MD
LG