Ndërlidhjet

Nazarbaev - 20 vjet në fuqi

Trego më shumë

Nursultan Nazarbaev në fotografi me nënën e tij...
1

Nursultan Nazarbaev në fotografi me nënën e tij...

Nazarbaev filloi karrierën në Partinë Komuniste...
2

Nazarbaev filloi karrierën në Partinë Komuniste...

Ai u bë sekretar i parë i Partisë Komuniste në vitin 1989...
3

Ai u bë sekretar i parë i Partisë Komuniste në vitin 1989...

Nazarbaev dhe lideri sovjetik, Boris Jelcin, më 1990.
4

Nazarbaev dhe lideri sovjetik, Boris Jelcin, më 1990.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG