Ndërlidhjet

Emri dhe fotografia e Stalinit, që dikur stolisnin muret e metrove moskovite, u zhdukën gjatë epokës së de-Stanilizimit në vitet '50. Tani, Stalini rishfaqet nën tokë, njësoj si reputacioni i tij që ka filluar të rikthehet në mbarë Rusinë.

XS
SM
MD
LG