Ndërlidhjet

Komisioni Evropian sot e shpall raportin e progresitKomisioni Evropian sot e shpall raportin e progresit për vendet e Ballkanit Peërndimor.

Në pjesën për Kosovën, komisioni vlerëson se “është ruajtur stabiliteti politik”, por shprehet brengosje për korrupcionin, krimin e organizuar dhe mangësitë në sundimin e ligjit.

Raporti thotë se decentralizimi mbetet sfidë kryesore në Kosovë.
XS
SM
MD
LG