Ndërlidhjet

Votimet në Kosovë

  • RFE /RL

Prishtinë, 15 nëntor 2009.
Në Kosovë janë mbajtur zgjedhjet lokale. Mbi 1.5 milion qytetarë me të drejtë vote zgjodhën kryetarët e komunave dhe përbërjet e reja të kuvendeve komunale. Specifika e zgjedhjeve të sivjetme ishte se ato u zhvilluan edhe në tri komunat e reja me shumicë serbe: në Graçanicë, në Kllokot dhe në Ranillugë. Zgjedhjet e para pas pavarësisë u vëzhguan nga vëzhgues vendës dhe ndërkombëtarë.

Të ndërlidhura

XS
SM
MD
LG