Ndërlidhjet

Kënga e fundit e akullnajësTeksa liderët botërorë takohen në Kopenhagë për të adresuar kërcënimin nga ndryshimet e klimës, disa njerëz veç kanë filluar të jenë dëshmitarë të efekteve të saj. Fotografja amerikane, Xhulia Kalfi, kaloi disa muaj në Alpet e Zvicrës, duke fotografuar, duke regjistruar zëra dhe duke i dokumentuar ndryshimet në akullnajat e lashta, që po ndodhin nga rritja e temperaturave lokale.
XS
SM
MD
LG