Ndërlidhjet

Skocezja Susan Boyle, e cila u bë e famshme në një spektakël britanik, ishte një nga emrat më të klikuar në internet në 2009-ën. Mediat tradicionale thjesht nuk mund të konkurrojnë me botën e internetit, kur bëhet fjalë për “lajmet e zhurmshme”. Kështu, nga mjeshtëria e habitshme muzikore deri te lëvizjet e çuditshme të maceve, videot më të popullarizuara të 2009-ës vënë në pah talente të ndryshme, kreativitete dhe të bëma magjepse, që argëtojnë çdonjërin.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

10.


9.


8.


7.


6.


5.


4.


3.


2.


1.


(Kjo listë është një përzgjedhje subjektive prej 100 videove më të popullarizuara)
XS
SM
MD
LG