Ndërlidhjet

Pesëmbëdhjetë vjet më parë, fotografi Aleksei Sazonov udhëtoi për në Çeçeni, për të dokumentuar shpërthimin e luftës në republikën separatiste. Duke kthyer kokën pas në ato ditë të trazuara, Sazonov kujton zjarrin e snajperëve dhe marrjen e vendimeve të vështira etike, për të regjistruar konfliktin në fotografi.
XS
SM
MD
LG