Ndërlidhjet

“Bechtel-Enka”, ofertuesi më i mirë për autostradën Morinë-Merdare


Kompania amerikano-turke "Bechtel-Enka", është shpallur ofertuesi më i mirë për ndërtimin e audostradës Morinë – Merdare.

Vendimi është mbarë në mbledhjen e sotme të qeverisë së Kosovës, pas rekomandimit që ka ardhur nga vetë Ministria e Transportit dhe Postë-Telekomunikacionit.

Me ofertuesin më të mirë, autoritetet thanhë se do të fillojnë negociatat për kontratë.

Kompanitë konkurruese tjera ishin “Alpine” nga Austria, "Makyol” nga Turqia, “Pizzaroti” nga Italia, “Porr” nga Austria, “Strabag” nga Austria, dhe “Terna” nga Greqia.
XS
SM
MD
LG