Ndërlidhjet

Kalimi i përgjegjësive në Irak

  • RFE /RL

Kampi Bujk në Irak
Kampi Bujk është qendra e fundit e paraburgimit, e cila ka mbetur ende nën administrimin e ushtrisë së Shteteve të Bashkuara në Irak, përderisa shumë baza ushtarake amerikane dhe objekte të tjera janë kthyer nën Qeverinë irakiane. Të burgosurit në këtë qendër shpresojnë që fati i tyre do të bëhet më i qartë pas mesit të korrikut, kur Uashingtoni duhet të dorëzojë administrimin e qendrës tek autoritetet irakiane.

XS
SM
MD
LG