Ndërlidhjet


Turizmi në Dubai dhe industritë e ndërtimit shtrihen mbi punën e njerëzve, të cilët janë të padukshëm për publikun e gjerë – emigrantë këta të paguar keq, që jetojnë në kushte të vështira. Për shembull, në lagjen e quajtur Deira, 20 punëtorë pakistanezë ndajnë një dhomë prej 22 metrash katrorë, për të cilën secili paguan nga 55 dollarë në muaj.
XS
SM
MD
LG