Ndërlidhjet

Obama: Gjenerali tregoi 'gjykim të dobët'

  • RFE /RL

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Barak Obama, takohet sot me kryekomandantin e tij në Afganistan, pas vërejtjeve kundërthënëse që ai i kishte bërë në një revistë amerikane. Obama tha se dëshiron të dëgjojë nga vetë gjenerali Stenli MekKristal, përpara se të marrë ndonjë vendim, përfshirë shkarkimin eventual të tij. Obama tha se MekKristal dhe bashkëpunëtorët e tij kanë treguar “gjykim të dobët”.


XS
SM
MD
LG