Ndërlidhjet


Мbi 1,400 persona kanë vdekur dhe 3 milionë të tjerë janë prekur nga vërshimet më vdekjeprurëse që kanë ndodhur në Pakistan. Autoritetet pakistaneze kanë vazhduar me operacionet e shpëtim – kërkimit, në ndihmë viktimave nga vërshimet dhe rrëshqitjet e dheut.

XS
SM
MD
LG