Ndërlidhjet

Dita Ndërkombëtare e Paqes

  • RFE /RL

(Fotografi ilustruese)
Dita Ndërkombëtare e Paqes është themeluar nga Kombet e Bashkuara. Ajo shënohet nga qindra miliona njerëz dhe mijëra organizata më 21 shtator të çdo viti. Muzika dhe pamjet në këtë video janë argëtuese, ndërsa mesazhi përcjell shpresë…

XS
SM
MD
LG