Ndërlidhjet

Për gati nëntë vjet, talibanët gjenden në vijën e parë të frontit të luftës në Afganistan. Profesori i antropologjisë, Dejvid Eduards, i cili për 30 vjet ka studiuar politikat dhe kulturat afgane, përshkruan rrënjët e kësaj lëvizjeje në kampet e refugjatëve. Sipas tij, janë të pakta shpresat që udhëheqësit e talibanëve të pranojnë paqen…
XS
SM
MD
LG