Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

  • RFE /RL

Ndotja nga rrjedhjet toksike në Hungari
Radio Evropa e Lirë ka bërë përzgjedhjen e fotografive më karakteristike të ngjarjeve që shënuan këtë javë. Zbulimi i mijëra specieve nënujore nga hulumtimet e bëra një dekadë dhe rreziku nga një katastrofë natyrore si pasojë e ndotjes nga rrjedhjet toksike në Hungari, janë disa nga ngjarjet që karakterizuan javën që po e lëmë pas.
XS
SM
MD
LG