Ndërlidhjet

Në pritje të zgjidhjes...

  • RFE /RL

Kampi në Fushën e Pajtimit
Në periferinë verilindore të Prishtinës ndodhet strehimorja kolektive, ku mbi 20 familje jetojnë në kontejnerë të metaltë... Ata rrëfejnë për jetën e tyre, kushtet, pengesat me të cilat përballen. Për ta varfëria është uri, pafuqi dhe frikë për të ardhmen. Ajo u jep jetë edhe shumë problemeve të tjera, përderisa banorët presin zgjidhje nga institucionet përgjegjëse... (v.t.)

XS
SM
MD
LG