Ndërlidhjet

Politika mban peng zhvillimin ekonomik

  • RFE /RL

Mitrovicë
Problemi i veriut nuk është i vetmi që karakterizon qytetin e Mitrovicës. Ndonëse ka zëra që thonë se zhvillimi ekonomik do të mund të sillte stabilitet të qëndrueshëm në qytetin e ndarë, vendet e reja të punës dhe investimet nga jashtë janë fare modeste.

Banorët në jug të Ibrit, fenomenin e papunësisë e lidhin ngushtë me politikën. Kjo e fundit, sipas tyre, mban peng edhe mirëqenien sociale. (v.t.)


XS
SM
MD
LG