Ndërlidhjet

Video-anketë: Liria e medias

  • RFE /RL

Fotografi ilustruese
Çështja e lirisë së medias në Kosovë ka qenë një nga temat e diskutueshme së fundi, e cila është ngritur edhe nga një numër organizatash prestigjioze ndërkombëtare. Vlerësimet në këto raporte flasin se liria e medias është e kufizuar dhe përballet me trysninë politike.

Qytetarët e anketuar nga Radio Evropa e Lirë kanë mendime të ndryshme karshi kësaj çështjeje.(v.t)


XS
SM
MD
LG