Ndërlidhjet

Video-anketë: A do të votojnë serbët e veriut?

  • RFE /RL

Në garën zgjedhore të 12 dhjetorit do të marrin pjesë gjashtë parti politike dhe dy nisma qytetare serbe. Zhvillimi i procesit të rregullt zgjedhor në veri të Kosovës mbetet çështje e diskutueshme.

Ndonëse përfaqësuesit e serbëve të kësaj pjese shprehen kategorikisht kundër pjesëmarrjes së komunitetit të tyre në zgjedhjet parlamentare, autoritetet kosovare dhe ato ndërkombëtare mbeten optimiste.

Por, çfarë mendojnë vetë qytetarët serbë në veri të Mitrovicës? (v.t.)

XS
SM
MD
LG