Ndërlidhjet

Dita Botërore e luftës kundër SIDA-s, temperaturat e ulëta që kanë kapluar Evropën, 28 Nëntori – Dita e Pavarësisë së Shqipërisë, e deri te hedhja e shortit nga FIFA për mbajtjen e Kampionatit të Futbollit, janë vetëm disa nga ngjarjet që shënuan javën. Fotografitë më të veçanta nga këto ngjarje, si dhe nga zhvillime të tjera, ua sjell Radio Evropa e Lirë në fotogalerinë e kësaj jave.

XS
SM
MD
LG