Ndërlidhjet

Sa besojnë qytetarët në premtimet politike?

  • RFE /RL

Zgjedhjet e para parlamentare pas pavarësisë së Kosovës “do të sjellin ndryshime pozitive në jetën e qytetarëve”.

Ky është zotim i përbashkët i të gjitha subjekteve që garojnë më 12 dhjetor. Krerët e partive politike premtojnë edhe zhvillim të hovshëm ekonomik, zgjidhje të çështjes së veriut, si dhe integrim të vendit në strukturat euroatlantike.

Por, sa iu besojnë qytetarët këtyre premtimeve? (v.t.)

XS
SM
MD
LG