Ndërlidhjet

Pritjet e qytetarëve...

  • RFE /RL

Përderisa analistët vlerësojnë se procesi zgjedhor është zhvilluar në mënyrë të rregullt dhe demokratike, pritjet e qytetarëve kosovarë pas votimeve të 12 dhjetorit janë nga më të ndryshmet. Disa nga ta shprehen optimistë për ndryshime të qenësishme në rrafshin politik e ekonomik, por të tjerët janë tejet të rezervuar për ndryshimet që mund të ndodhin. (v.t.)

XS
SM
MD
LG