Ndërlidhjet

Berisha: Raporti i Martit, abuziv dhe i pabazuar në fakteKryeministri i Shqipërisë Sali Berisha tha se akuzat e raportuesit të Këshillit të Evropës, Dik Marti, ndaj kryeministrit të Kosovës dhe UÇK-së, janë të pabazuar në fakte.

“Është një raport tërësisht i pabazuar në asnjë fakt, evidencë apo realitet, çka dëshmon për një anësim politik të qartë të autorit, duke përbërë një abuzim flagrant me autoritetin e Këshillit të Europës”, deklaroi Berisha.

Deklarata e Berishës është reagim i parë i qeverisë shqiptare në lidhje me raportin e anëtarit të Këshillit të Europës, Dick Marty ku kryeministri Kosovës, Hashim Thaçi identifikohet si bosi i drogës si dhe trafikant armësh dhe organesh.
XS
SM
MD
LG