Ndërlidhjet

Pritjet nga viti 2011

  • RFE /RL

Në mikrofonin e Radios Evropa e Lirë, qytetarët e Prishtinës kanë shprehur dëshirat për vitin e ri… Ata duan paqe, dashuri, zhvillim ekonomik, vende të reja pune, pa lënë anash pritjet nga skena politike. Ka dhe nga ata që fundvitin e shohin si një 24-orësh të zakonshëm dhe nuk shpresojnë për ndryshime… (v.t.)

XS
SM
MD
LG