Ndërlidhjet

Fatmir Spahiu përgjigjet në pyetjet tuaja


Të nderuar lexues, mysafiri ynë i radhës në rubrikën "Intervista online" është aktori Fatmir Spahiu.

Ju mund të shtroni pyetje nga më të ndryshmet për të mësuar më shumë për jetën dhe veprimtarinë e tij dhe përgjigjet do t’i merrni nga vetë ai, pasi të jetë mbyllur forumi.


Fatmir Spahiu ka lindur në Beograd në vitin 1981, ku edhe ka mbaruar shkollën fillore, për të vazhduar në gjimnazin “Zenel Hajdini” në Gjilan dhe Fakultetin e Arteve, Dega e Aktrimit, në Prishtinë. Është njëri prej aktorëve më të njohur të brezit të tij. Ka qenë dhe është i angazhuar në shumë projekte teatrale, filmike dhe televizive.

Komentet (68)

Ky forum është mbyllur
XS
SM
MD
LG