Ndërlidhjet

Tre vjet pavarësi

  • RFE /RLKosova mbush sot tri vjet shtet. Pavarësinë e saj deri tash e kanë njohur 75 vende të botës, ndërsa shtetësia e saj është bekuar edhe nga mendimi i dhënë nga Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë. Aktualisht, Kosova është në formim e sipër të Qeverisë së re dhe institucioneve që dolën nga zgjedhjet e 12 dhjetorit.
XS
SM
MD
LG