Ndërlidhjet

BBC në shqip përfundoi punën


Programi i BBC në shqip i ndaloi sot transmetimet e saj për dëgjuesit në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, 18 vjet pas rifillimit të transmetimeve radiofonike.

Shërbimi Botëror i BBC-së ka njoftuar se do të mbyllë shërbimet në pesë gjuhë, maqedonisht, portugalisht për Afrikën, serbisht, dhe shqip si edhe shërbimin në anglisht për rajonin e Karaibeve.
XS
SM
MD
LG