Ndërlidhjet

Fëmijët që paguajnë haraçin e të tjerëve...

  • RFE /RL

Njëri nga fëmijët e shumtë të infektuar me virusin HIV...
Në vitin 2007, Kirgizia u shokua nga skandali kur dhjetëra fëmijë u infektuan me virusin HIV përmes gjilpërave të papastërta. Sot, kur shumica e tyre janë mjaft të rritur sa të shkojnë në shkollë, prindërit janë në dilemë a t'ua thonë të vërtetën për gjendjen e tyre shëndetësore dhe si t'ia dalin mbanë me frikën dhe paragjykimet e shoqërisë...

XS
SM
MD
LG