Ndërlidhjet

Kanisteri i ngjyrës më i fuqishëm se shpata

  • RFE /RL

Bjellorusi
Aleksis Zimberg dhe Nikolas van Bik, janë duke udhëtuar në ish Bashkimin Sovjetik, për të dokumentuar se si muralet janë përdorur si formë e protestës, derisa mënyrat e tjera të protestimit dhe të lirisë së shprehjes ishin të ndaluara. Ata shpjegojnë opinionet kundërshtuese që i kanë parë nëpër muret e kryeqytetit të Bjellorusisë, ku qeveria ka qenë duke i luftuar protestat e opozitës.(g.k)

Këtu mund të klikoni për të shikuar prezantimin.
XS
SM
MD
LG