Ndërlidhjet

9/11: Nga zemra e tragjedisë, dolën jetë të ripërtërira

  • RFE /RL

Kullat binjake
Gati 3 mijë njerëz vdiqën në sulmet e 11 shtatorit të vitit 2001, dhe shumë nga ata që i shpëtuan kësaj fatkeqësie pësuan trauma fizike dhe emocionale.

Dhjetë vjet që nga sulmet, disa nga të mbijetuarit kanë gjetur forca të reja për të ndihmuar të tjerët të shërohen.

Video nga Reuters
XS
SM
MD
LG