Ndërlidhjet

Rikthehet roku

  • RFE /RL

Që prej vitit 1975, Afganistani për herë të parë ka mbajtur festivalin e muzikës rok. Me punëtori të ndryshme në frymën e kultivimit të kësaj muzike, me koncerte jo të pakta dhe tubime të atyre që e adhurojnë këtë zhanër të muzikës, muajt shtator dhe tetor të këtij viti e kanë bërë Kabulin të duket ndryshe. Refleksione kishte dhe në Nju Jork.

XS
SM
MD
LG