Ndërlidhjet

Një falënderim ndryshe...

  • RFE /RL

Kopshti Zoologjik në San Francisko ka organizuar një drekë për disa nga banorët e tij, në shenjë falënderimi për të gjithë ata që kanë investuar në ruajtjen dhe mbrojtjen e tyre. “Dita e Falënderimeve” shënon fundin e korrje-shirjeve, ndërsa si festë shfrytëzohet për të falënderuar bereqetin.

Më shumë materiale

XS
SM
MD
LG